Maksutavat


Maksutapoina kaupassani tarjoan CheckOut-palvelun kautta kotimaisten pankkien maksupainikkeet, Joustorahan, mobiilimaksamisen, Neocard-luottokortin ja APE-Kukkaron. Luottokorttimaksut tulossa lähiaikoina.
Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia ja Matkahuoltoa. Tuotteet lähetetään parin seuraavan arkipäivän aikana tilauksesta. Loma-ajoista tiedotetaan kaupan sivuilla erikseen. Tilauksia loma-aikoina voi tehdä normaalisti, tuotteiden toimitus loman päätyttyä.
Pyrin toimittamaan tuotteet ensisijaisesti kirjepostina, jotta saisit sen kotiin toimitettuna. Mikäli tuotteet eivät mahdu kirjeeseen, lähetetään ne valitsemallasi toimitusmuodolla pakettina. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen joko postitse, sähköpostilla tai viestinä puhelimeesi, Postin pakettiautomaattia käytettäessä viestinä puhelimeesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

Toimituskulut

Korttitarvikkeissa kiinteä postikulu on 3,20 euroa kirjelähetyksenä, 12 x12 skräppipapereissa ja isoissa tuotteissa postipakettimaksu 5,95 euroa. Matkahuollon Lähellä-paketissa 30kg saakka 5,50 euroa.
Yli 85 euron tilaukset toimitamme veloituksetta. Toimitus edullisimman tavan mukaan.
Toimitus voi tapahtua myös useampana lähetyksenä, mikäli se on edullisempaa kuin yhtenä pakettina.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.
Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin tilauspäivää seuraavana päivänä (ennen klo 20.00 tehdyt tilaukset) tai parin seuraavan arkipäivän aikana. Pyrimme poistamaan loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi.
Tuotteiden palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat minut parhaiten sähköpostilla osoitteesta heidin at korttipaja.fi, tai puhelimella numerosta 040-5331887.
Viallinen tuote ensisijaisesti vaihdetaan, ellei korvaavaa tuotetta ole saatavilla, sovitaan asiasta erikseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.
Korttipaja maksaa lakimuutoksesta huolimatta ohjeiden mukaan hoidettujen palautusten postimaksut. Palauttaja vastaa palautuslähetyksen asianmukaisesta pakkaamisesta, jotta tuotteet saapuvat ehjänä perille.
Mikäli palautuksen jälkeen tilauksen arvo on alle 85 euroa, pidätämme palautussummasta postikuluja 3,20, 5,50 tai 5,95 euroa alkuperäisen lähetystavan mukaan, koska tällöin alkuperäinen tilaus ei enää täytä postikuluttomuuden 85 euron rajaehtoa!
Kuluttajasuojalain mukainen 14 pv palautusoikeus koskee vain fyysisiä, mutta ei ladattavia tuotteita.
Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti lähetysten huolellisesta pakkaamisesta huolimatta kuljetusyritys ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin tai matkahuollon kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus noutopaikkaan. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.
Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat minut seuraavasti:
- Sähköpostilla osoitteesta heidin at korttipaja.fi,
- Puhelimella numerosta 040-5331887