Sivustomme käyttää evästeitä käyttömukavuuden parantamiseen ja toiminnallisuuteen. Voit poistaa selaimeltasi evästeiden käytön, mutta saattaa olla ettei kaikki toiminnot (kuten ostoskori) toimi tarkoitetulla tavalla.

Maksutavat

Maksutapoina kaupassani tarjoan CheckOut-palvelun kautta kotimaisten pankkien maksupainikkeet, Joustorahan, Collectorin, mobiilimaksamisen sekä nyt myös yleisimmät luottokortit. Huomaathan, että Collector ja muut luotto-/laskuominaisuuden tarjoavat palvelut veloittavat erillisen maksun riippuen valitusta palvelusta!

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia, DB Schenkeria ja Matkahuoltoa. Tuotteet lähetetään parin seuraavan arkipäivän aikana tilauksesta. Loma-ajoista tiedotetaan kaupan sivuilla erikseen. Tilauksia loma-aikoina voi tehdä normaalisti, tuotteiden toimitus loman päätyttyä.
Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen sähköpostilla tai viestinä puhelimeesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa. Seuraamattomilla kirjelähetyksillä tilauksia ei toimiteta, kirjepostin korvaajana postilaatikkoon/-luukkuun jaettava PikkuPaketti.
Huomaathan Postin lyhentäneen pakettien noutoaikaa 7 päivään! Schenker ja Matkahuolto tarjoavat edelleen 14 arkipäivän noutoajan.

Toimituskulut

Korttitarvikkeissa kiinteä postikulu, 4,95 Postin PikkuPakettina (kirjepostikokoinen seurantakoodillinen lähetys), pakettipalveluisssa 4,95/6,50 euroa valitun toimitustavan mukaan.
Myös Postin Kotipaketti on nyt valittavissa 11,20 euroa.
Yli 85 euron tilaukset toimitamme veloituksetta Schenkerin Noutopistepakettina ja yli 100 euron tilaukset myös valinnan mukaan Postin kyydillä (poislukien kotipaketin, jossa yli 100 euron tilauksille edullisempi hinta).
Toimitus voi tapahtua myös useampana lähetyksenä, mikäli se on edullisempaa kuin yhtenä pakettina.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin tilauspäivää seuraavana päivänä (ennen klo 20.00 tehdyt tilaukset) tai parin seuraavan arkipäivän aikana. Pyrimme pitämään saldot tuotteilla kohdillaan, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Tuote voidaan vaihtaa vastaavaan luvallasi tai hyvitetään sovitulla tavalla. Jälkitoimituksia emme toimita.

Tuotteiden palautus

Kaikista palautuksista on AINA sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat minut parhaiten sähköpostilla osoitteesta heidin (at) korttipaja.fi, tai puhelimella numerosta 040-5331887.
Viallinen tuote ensisijaisesti vaihdetaan, ellei korvaavaa tuotetta ole saatavilla, sovitaan asiasta erikseen.
Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia ja pidättää oikeuden vähentää 30% tilauksen arvosta kulujen lisäksi ohjeiden vastaisesta palautuslähetyksestä.
Korttipaja maksaa lakimuutoksesta huolimatta yhteydenoton myötä saatujen ohjeiden mukaan hoidettujen palautusten postimaksut. Palauttaja vastaa palautuslähetyksen asianmukaisesta pakkaamisesta, jotta tuotteet saapuvat ehjänä perille.
Mikäli palautuksen jälkeen tilauksen arvo on alle 85/100 euroa, pidätämme palautussummasta postikuluja 4,95/6,50 euroa alkuperäisen lähetystavan mukaan, koska tällöin alkuperäinen tilaus ei enää täytä postikuluttomuuden 85/100 euron rajaehtoa!
Kuluttajasuojalain mukainen 14 pv palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja avaamattomia tuotteita.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti lähetysten huolellisesta pakkaamisesta huolimatta joskus matkalla voi sattua jotain. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Ota kuvat jo tässä vaiheessa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin tai matkahuollon kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus noutopaikkaan. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kuvat vaurioista helpottaa asian nopeaa käsittelyä.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat minut seuraavasti:
- Sähköpostilla osoitteesta heidin (at) korttipaja.fi
- Puhelimella numerosta 040-5331887

Heidin Korttipaja
Heidi Autio
KONNEVESIRekisteriseloste          

Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä Heidin Korttipaja, Konnevesi.

Rekisteriasioita hoitava henkilö Heidi Autio, heidin (at) korttipaja.fi

Rekisterin nimi korttipaja.fi nettikaupan asiakasrekisteri
Rekisterin tietoja käytetään tilausten hoitamiseen, toimittamiseen ja seurantaan. Asiakassuhteen hoitoon, markkinointiin ja toiminnan kehittämiseen sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Uutiskirjeisiin tietoja käytetään vain, jos niihin on annettu erillinen lupa hyväksymällä se omalta asiakastililtään.

Rekisterin sisältämät tiedot:
-Nimi
-Osoite
-Sähköpostiosoite
-Puhelinnumero
-Tilaustiedot
-Tialusten seuranta kuljetusliikkeellä(posti, matkahuolto yms:)
-Uutiskirjeen tilaus

Rekisterin tietolähteet
Rekisteriin kerätään tietoja tuotetilauksien ja kilpailuihin osallistumisen yhteydessä.

Tietojen luovutus
Korttipaja ei tietoisesti luovuta tietoja tilauksiin, asiakassuhteen hoitoon, tuotteiden toimittamiseen, kauppa-alustan toimintaan tai tilausten maksuun liittymättömille tahoille.
Korttipaja ei myy tietoja ulkopuolisille tahoille missään muodossa.

Rekisterin suojaus
Rekisterinpitäjällä on hoidettu SSL-tason mukainen suoja, tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu tekniikan tarjoajan puolesta huolellisesti suojatuilla palvelimilla

Tarkastusoikeus
Asiakkaalla on oikeus saada nähtävilleen tallennetut tiedot. Kauppaan rekisteröityneet näkevät tiedot omalta asiakastililtään, muutoin tiedot saa kirjallisesti pyydettäessä, esim. sähköpostilla.
Tietojaan voi rekisteröitynyt asiakas korjata tilin hallinnasta, muutoin ilmoittamalla muutoksista kirjallisesti, esim sähköpostilla.